Under kærlig behandling

Hej skønne mennesker

Kender I det, at have planer og drømme, men lige mangler det sidste for at føre dem ud i livet?

Jeg elsker drømme og planer, og det er ikke altid, jeg behøver at føre dem ud i livet. Bare at have dem er motiverende for, at noget kommer til at ske.

Og sådan har jeg også haft det med denne hjemmeside. Jeg har så mange planer og ideer til den, men har ikke lige pt. mulighed for at føre det ud i livet. Men når jeg beslutter mig for det, så bliver det rigtig godt.

Selv om siden her er meget stille, så er jeg aktiv.

Du kan blandt andet følge mig på instagram under Jdynastiet, hvor jeg lægger madbilleder op. Det er vegansk mad og det, der fylder mest hos mig.

Jeg har fået et samarbejde sammen med Peeps of Social – et socialt forum med fokus på at møde nye venner med interesser, som du måske ikke har hos dem, du pt. kender. Der har jeg mit Greenroom, hvor jeg kommer med nye ideer til en grønnere hverdag og naturligvis også veganske opskrifter.

I efteråret skal jeg også til at undervise i vegansk madlavning; det glæder jeg mig rigtig meget til.

Lidt om, hvad der sker andre steder end her 🙂

Skriv endelig, hvis du er nysgerrig for at høre mere.

God søndag

Kh

Jannie

 

 

 

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *